Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

Common.LimitedCoursesearch

Vind uw opleiding

In de kijker

Hoe veranderen digital formats onze wereld? En hoe complex is die digitization eigenlijk? Schrijf u snel in! En ontdek alles over digital transformation, Docker en Elasticsearch tijdens deze inspirerende namiddag.
Schrijf u snel in voor een inspirerende namiddag over uw rol in een veranderende,digitale HR-wereld.
Ontdek de laatste nieuwigheden binnen boekhouding en fiscaliteit. Meer nog, we geven u ook tips om te gebruiken tijdens al uw dagelijkse taken. 
Hoe u uw opleidings- en onthaalbeleid creatief innoveert? Laat u inspireren!
En geniet van vele extra voordelen! Lees er alles over in onze brochure.
Dat zijn korte, online sessies met een ervaren docent, die u op afstand volgt aan uw pc, met de mogelijkheid vragen te stellen via de chat! Wij organiseren taal-, sociale media, Excel, PowerPoint en Outlook webinars.
Kies niet voor experts, maar voor toekomstige experts! Ontdek van welke voordelen u de vruchten plukt als u in uw bedrijf een stagiair verwelkomt.
Gratis whitepaper: automatisering, digitalisering en robotisering.

LinkToNewsLetter

Waarom kiezen voor de gratis* diensten van Cevora?

  • Volg korte, praktijkgerichte opleidingen in uw regio. 
  • Maak uw keuze uit de meer dan 900 opleidingen.
  • Krijg hulp bij aanwerving en ontslagbegeleiding.
  • Verlicht uw opleidingsfactuur.

* Uw bedrijf, samen met alle andere die deel uitmaken van het APCB, financiert alle diensten van Cevora op voorhand, zoals overeengekomen in de cao 2016-2017. Kortom: verzilver uw bijdrage!

Asset 1