Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

DreamSlider

Korte, praktische opleidingen
Uw werknemers volgen een externe training?
U zoekt een nieuwe werknemer of stagiair?
Registreer uw opleidingsplan

CommonSearch

Last minute opleidingen

Maak kennis met de meest efficiënte methoden om uw voorraad bij te houden!
In deze opleiding werkt u aan een aangepaste leiderschapstijl waarmee u uw team tot de gewenste resultaten brengt.
In deze basisopleiding “Adobe Flash” zal u kennismaken met de verschillende animatietechnieken, het creëren van knoppen (buttons) en de basis van Actionscript.
Als verantwoordelijke van het verkoopsteam vertaalt u doelstellingen van de directie naar uw team. In deze opleiding leert u doelen omschrijven, organiseren en resultaten meten.
Krijg  de juiste methodes aangerijkt om de effectiviteit van je campagnes te meten, waarna je die dan verder kan optimaliseren.
Deze opleiding biedt u technieken om de gesprekken met de (potentiële) klanten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.
De opleiding bestaat uit twee modules van telkens twee dagen. Deze twee modules worden opgebouwd rond de verschillende basisvaardigheden of ankerpunten van coachen en leiding geven.
U zoekt een goed evenwicht tussen uw taken en uw beschikbare tijd. Tijdens deze praktische opleiding leert u hoe u uw tijd efficiënt kan beheren.
Deze cursus geeft u argumentatietechnieken om uitzendkrachten te overtuigen om een opleiding te volgen, en dit met een maximaal rendement voor uw uitzendkantoor.

In de kijker

Geef uw antwoord op onze vraag van de maand! Helemaal anoniem.
Met de sociale media legt u uw klanten in de watten. En vindt u er nieuwe! Hoe? Leer het tijdens de (gratis) Dag van de verkoper.
Hoe beschrijft u de Management assistant van de toekomst binnen 5, 10 of 20 jaar? Leer er alles op over op het Management Assistant Congres.
Hoe registreer ik mijn opleidingsplan?

Nuntio Articles

Nuntio Articles

  • Kosteloze opleidingen en diensten. Bedrijven uit PC218 dragen automatisch financieel bij. Werknemers kunnen zonder bijkomende kost opleidingen volgen.
  • Keuze uit meer dan 900 boeiende opleidingen.
  • Hoogstaande kwaliteit dankzij de deskundige lesgevers met jarenlange ervaring in hun vak.
Asset 1