Javascript is currently disabled. This site requires Javascript to function correctly. Please enable Javascript in your browser!

×
Geplande opleidingen
Er werden geen gegevens gevonden.
Geplande incompany-opleidingen
Er werden geen gegevens gevonden.

Common.LimitedCoursesearch

Vind uw opleiding

+ + +


Alleen E-learning
Alleen klassikale opleidingen
Alleen aanvullende opleidingsdag
Alleen nieuwe cursussen

In de kijker

Ging uw bedrijf al de digitale weg op? Of is er nog ruimte voor verbetering? Neem deel aan ons onderzoek over digitalisering. En krijg direct opleidingsadvies waarmee u aan de slag kan. Bovendien maakt u kans op een consultancy op maat of op het boek Digital Transformation.
Door de digitalisering vervagen de traditionele marketing- en salesgrenzen. Sales en marketing, ze doorbreken hun rollen. Maar hoe gaat u daarmee om? En wat zijn de gevolgen voor uw verkoopresultaten? Ontdek er al alles over tijdens deze inspirerende dag vol netwerkmomenten.
Maria, Abdelati, Cécile, Peter en Stéphanie vertellen wat Cevora voor hen betekende in 2016. Bekijk hun verhaal op www.cevorametu.be!
Hebt u  het gevoel dat uw job erg verandert? Weet u niet goed hoe hiermee om te gaan? Wij geven u concrete tips om uw meerwaarde te behouden in een steeds digitalere wereld.
Hoe u uw opleidings- en onthaalbeleid creatief innoveert? Laat u inspireren!
Dat zijn korte, online sessies met een ervaren docent, die u op afstand volgt aan uw pc, met de mogelijkheid vragen te stellen via de chat! Wij organiseren taal-, sociale media, Excel, PowerPoint en Outlook webinars.
Kies niet voor experts, maar voor toekomstige experts! Ontdek van welke voordelen u de vruchten plukt als u in uw bedrijf een stagiair verwelkomt.
Gratis whitepaper: automatisering, digitalisering en robotisering.

LinkToNewsLetter

Waarom kiezen voor de gratis* diensten van Cevora?

  • Volg korte, praktijkgerichte opleidingen in uw regio. 
  • Maak uw keuze uit de meer dan 900 opleidingen.
  • Krijg hulp bij aanwerving en ontslagbegeleiding.
  • Verlicht uw opleidingsfactuur.

* Uw bedrijf, samen met alle andere die deel uitmaken van het APCB, financiert alle diensten van Cevora op voorhand, zoals overeengekomen in de cao 2016-2017. Kortom: verzilver uw bijdrage!

Asset 1