EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Presentation skills: krachtig presenteren in het Engels

Wilt u meer impact? Wilt u zelf meer plezier beleven tijdens het presenteren? Wilt u met (nog) meer zelfvertrouwen voor een groep staan?

Een krachtige en overtuigende presentatie geven is één van de meest effectieve manieren om uw boodschap en uw ideeën over te brengen op anderen. Steeds vaker worden werknemers dan ook gevraagd om hun bedrijf, een product, een dienst of een project te presenteren. Door de internationalisering van het bedrijfsleven dienen deze presentaties vaak in het Engels gegeven te worden, hetgeen de plankenkoorts nog doet toenemen.

Je kan je voor deze opleiding inschrijven via de Engelstalige inhoudsfiche.

 • Training type

  $name

 • Duration of training

  2 days

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  047N1

What do you learn?

Na deze opleiding zal u met veel meer zelfvertrouwen en efficiënter uw boodschap overbrengen. U zal weten wat u kan doen om uw publiek te boeien en hoe u uw presentaties helder en aantrekkelijk kan maken. Presenteren leert u door te doen. Deze opleiding is dan ook heel praktijkgericht. U krijgt veel kansen om te presenteren, telkens gevolgd door directe en constructieve feedback (inclusief video-opnames).

De opleiding omvat 3 leervormen: een online platform met lesmateriaal en oefeningen, 2 dagen klassikale training met een oefenperiode tussen én een natraject waarin u extra materiaal, zoals tips & tricks video’s, kan bekijken op het online platform.

Na deze training zal u meer affiniteit hebben met presenteren en zal u uw impact op uw professionele omgeving drastisch vergroten.

Haal het maximum uit deze opleiding en vraag om 1 online opvolgingssessie met individuele coaching. Samen met de trainer kan u een komende presentatie voorbereiden, verscherpen of inoefenen. Of de opname van een gegeven presentatie kritisch bekijken. U kan van deze dienst éénmalig gebruik maken tot 3 maanden na afloop van de opleiding.

Als dit smaakt naar meer kan u zich ook inschrijven voor de Masterclass Storytelling. Dit is een vervolgtraining voor mensen die de basistraining gevolgd hebben en vertrouwd zijn met presenteren. In deze praktijkgerichte doe-opleiding leer je hoe je je publiek kan motiveren en in beweging zetten door storytellingtechnieken toe te passen op de eigen context.

Target group

Managers en werknemers die hun presentatievaardigheden en/of zelfvertrouwen willen boosten.

De voertaal van deze opleiding is Engels. Dit laat u toe voeling te krijgen met de taal, zonder dat dit de focus wegneemt van het presenteren zelf. De cursus is toegankelijk voor zowel Nederlands-, Frans- als Engelstaligen.

Required prior knowledge

Basiskennis en spreekvaardigheid Engels.

Overview of the programme

Deze training bestaat uit 3 delen: een opdracht om een presentatie voor te bereiden, een praktijkgerichte tweedaagse training en een opvolgfase met bijkomend materiaal, zoals inspirerende video’s.

In deze training leert u:

 • Een overtuigende presentatie bouwen in zes stappen
 • Uw boodschap efficiënt overbrengen
 • Uzelf afstemmen op uw publiek
 • Stem en lichaamstaal effectiever inzetten
 • Aandacht grijpen en vasthouden met overtuigend materiaal
 • Vragen professioneel beantwoorden
 • Plankenkoorts overwinnen