EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Acht sleutels voor het verhogen van de jobtevredenheid binnen jouw team of organisatie

Ontdek in dit webinar hoe je vanuit jouw leidinggevende functie de jobtevredenheid kan doen groeien binnen je organisatie. Loop je aan tegen mopperende collega's, ervaar je dat er vooral gesproken wordt over de verbeterpunten binnen jouw team en wordt er (te) weinig aandacht gegeven aan de dingen die goed gaan? Daar heb jij een impact op! 

 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  0.2 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1787N

What do you learn?

Aan de hand van acht concrete, onmiddellijk toepasbare tips kan jij je eigen jobtevredenheid én die van je collega’s verhogen en leer je op een gezonde manier omgaan met de aspecten binnen je job die jij niet kan veranderen.

Target group

Je bent leidinggevende

 

Overview of the programme

Na dit webinar ken/kan je:

 • een positieve impact uitoefenen op jouw werktevredenheid en die van je collega's;
 • op een gezonde manier omgaan met negativiteit;
 • de tools om dingen die niet goed gaan bespreekbaar te maken.

Docent: Griet Deca

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!