EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Het rendement van employee engagement

Wist je dat gemiddeld in België slechts 1 op 10 werknemers echt geëngageerd aan het werk zijn? Bijzonder pijnlijk, zeker als je weet dat we heel wat meer tijd aan het werk zijn in ons leven dan dat we genieten van onze vrije tijd. Dat employee engagement flink rendeert voor de werkgever is ondertussen wel duidelijk: geëngageerde medewerkers zijn productiever, minder vaak afwezig door ziekte en zullen niet zo snel op zoek gaan naar een andere werkgever. Engagement rendeert echter ook voor de medewerker in zijn of haar zoektocht naar zinvol werk. Hoe? Kom het ontdekken in dit webinar.

 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  0.2 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1788NWB

What do you learn?

Kom het ontdekken in dit webinar en verrijk je met een toolkit vol tips, tricks en technieken die jij vanuit jouw rol kan inzetten voor meer engagement binnen jouw organisatie.

 

Target group

Je bent HR-verantwoordelijke of leidinggevende.

Overview of the programme

Na dit webinar ken/kan je:

 • bewustworden van verlaagd employee engagement;
 • technieken om het gesprek aan te gaan over zinvol werk;
 • een positieve impact uitoefenen op employee engagement binnen jouw organisatie.

Docent: Griet Deca

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!