EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Meer werkgeluk en productiviteit in een breinvriendelijke organisatie

Een verrassende invalshoek voor meer werkgeluk én productiviteit dankzij praktisch toepasbare inzichten over de werking van ons brein!
 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  1 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1954N

What do you learn?

Wat kan je doen om de efficiëntie van je medewerkers te verhogen zonder dat ze in overdrive of burn out gaan? Hoe kan je aandachtsmanagement optimaal inzetten bij jouw medewerkers? Hoe kan je je werkorganisatie aanpassen zodat het werkgeluk binnen jouw team toeneemt?

Tijdens dit webinar leer je om je werkorganisatie te optimaliseren vanuit een bijzondere invalshoek: de kennis van de werking van ons brein. Op het einde van dit webinar beschik je over een aantal concrete inzichten en tools waarmee je onmiddellijk aan de slag kan binnen jouw organisatie.

Target group

Dit webinar richt zich tot HR professionals en leidinggevenden, die kenniswerkers begeleiden en ondersteunen in hun day to day business. Je werkt aan een werkethiek binnen jouw organisatie waarbij naast efficiëntie, het stimuleren van veerkracht en werkgeluk bij de medewerkers centraal staat.

Required prior knowledge

Er is geen voorkennis vereist.

Overview of the programme

 • Je verkrijgt inzicht in de werking van het brein en de impact op efficiëntie
 • Je leert bewust omgaan met het aandachtsmanagement van je medewerkers en teams
 • Je leert de belangrijkste elementen van werkgeluk kennen en toepassen
 • Je weet wat een verschuiving van Work Life Balance naar Work Life Integration betekent
 • Je kan een stap verder zetten naar Het Nieuwe Werken?

 

Docent : Johan Claus

Johan was meer dan 20 jaar werkzaam in Sales en Coaching binnen de financiële sector. Hij heeft daarbij zowel in de vuurlinie gestaan (sales B2B en B2C) als in een ondersteunende rol gewerkt (Business Coach, Executive Coaching, Sales Coaching, Training & Development). Na een intensief opleidingstraject bij oa. Prof. Elke Geraerts (Better Minds At Work) en Prof. Elke Van Hoof (Huis voor Veerkracht) startte Johan begin 2018 als zelfstandig coach / trainer / speaker. Zijn specialisatie ligt in de domeinen van stress & burn-out, veerkracht, mindset, self management en communicatie zowel binnen bedrijven, als bij zelfstandigen en particulieren. Johan Claus is een optimistische, creatieve man met een groot hart voor mensen. Hij is één brok enthousiasme en energie, die hij heel graag deelt!