EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: mentaal welzijn voor de krachtige leider

Als leider neem je iedere dag beslissingen. Beslissingen die een impact hebben op jezelf, de onderneming en jouw medewerkers. Hoe kan je er nu voor zorgen dat je deze verantwoordelijkheid opneemt als de beste versie van jezelf? Hoe kan je beslissingen op automatische piloot vermijden? Hoe en waardoor worden jouw vermogen en kracht als leider beïnvloed?
 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  1 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1958N

What do you learn?

Leidinggeven is topsport! DIt webinar reikt je de tools aan om als een ware atleet jouw performance naar een hoger niveau te tillen. We gaan dieper in op enkele basisprincipes die je in staat zullen stellen om op een heldere en gebalanceerde manier beslissingen te blijven nemen en met meer kracht en impact door het leven te gaan.

Target group

Iedere leidinggevende die wil groeien en bewust kiest voor impactvoller en meer gebalanceerd leiderschap, vertrekkend vanuit zijn eigen kracht.

Required prior knowledge

Geen voorkennis vereist

Overview of the programme

 • Inzicht in de werking van het brein, inclusief de Brain Balance
 • De 3 basisprincipes om heldere beslissingen te nemen
 • Praktische tips om hiermee aan de slag te gaan
 • Hoe komen tot meer succes met minder stress?

 

Docent : Nicky Van Belle

Nicky Van Belle is taalkundige van opleiding en startte zijn carrière in de financiële sector, waar hij op jonge leeftijd de verantwoordelijkheid over een groot team kreeg. Het werd al snel duidelijk dat het coachen en ontwikkelen van mensen om als team een fantastisch resultaat te behalen zijn grootste motivators waren. Na enkele jaren maakte hij de overstap naar de chemische nijverheid waar hij zijn passie voor mensen kon koppelen aan een commerciële verantwoordelijkheid.

Nicky bekleedde meerdere leidinggevende rollen binnen Aankoop en was tevens lid van verscheidene directiecomités. In die hoedanigheid heeft hij verschillende verander- en moderniseringstrajecten aangestuurd, steeds met een hoge complexiteit en in een internationaal kader.

Omdat de rol van de leider meer dan ooit een kritische succesfactor is, nam Nicky de beslissing om zich hier verder in te verdiepen en zo andere leiders te inspireren om het beste uit zichtzelf en hun teams te halen. Zijn specialisaties zijn ‘de Rol van de Leider in Verandertrajecten’; Senior Leadership Development & Self-Leadership, en Strategie. Vanuit zijn business en executive ervaring weet hij perfect de link te leggen tussen people management, leadership en de overkoepelende bedrijfsstrategie en harde targets.