EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Onderhandel als een professional: ontdek de psychologie van overtuigen

Het leven is één grote onderhandeling. Van schermtijd tot loonsopslag. Je onderhandelt dagelijks met je kinderen, partner, baas, collega’s en klanten. Toch wint niet altijd het beste plan. Waarom krijgen sommigen meer voor elkaar dan anderen? Hoe komt het dat we sommigen mensen gewoon geloven? Waarom is je collega zijn overtuigingskracht zo groot en krijgt hij wel extra budget en tijd, ook al vertel jij inhoudelijk hetzelfde? Wat geeft ons invloed en hoe vermijd je anderen te manipuleren of je macht te misbruiken? Als je benieuwd bent hoe je vandaag nog met verbluffend simpele, wetenschappelijk onderbouwde technieken je onderhandelingen tot een succes brengt en tegelijk sterke relaties opbouwt, dan is dit webinar exact wat je zoekt. Schrijf je snel in, delf niet langer het onderspit en wapen jezelf met de psychologische geheimen van professionele onderhandelaars!

 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  0.2 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1798N

What do you learn?

Op het einde van dit webinar weet je:

 • welke psychologische valkuilen ervoor zorgen dat je invloed slinkt en hoe je ze kan vermijden
 • hoe ons brein werkt wanneer we overtuigd raken en hoe je jezelf en anderen in de juiste mindset brengt voor meer invloed en overtuigingskracht
 • welke strategieën je kan toepassen om je invloed en overtuigingskracht te vergroten (gebaseerd op het werk van Robert Cialdini)
 • met welke onderhandelingsgewoontes je meteen aan de slag kan op je werkvloer en daarbuiten.

Target group

 • Je werkt als leidinggevende en wilt je invloed en overtuigingskracht vergroten, zonder je macht te misbruiken.
 • Je bent een HR-medewerker en wilt op een humane manier via gesprekken win-win-situaties bekomen.
 • Je bent een werknemer en wilt je invloed en impact vergroten zonder anderen in dat proces kleiner te maken.

Overview of the programme

Verwacht geen conceptueel verhaal maar een wetenschappelijk onderbouwd practicum boordevol concrete adviezen en psychologische inzichten. Het webinar gaat over dagelijkse onderhandelingen. Vakbondsonderhandelingen of andere zeer specifieke onderhandelingsvormen komen niet aan bod. Het is eerder een breed aanbod voor iedereen die op zoek is om zijn impact te vergroten.

Docent : Evelien Van Dyck

Evelien Van Dyck noemt zich een professioneel optimist en is een experte in de positieve psychologie. Ze heeft een passie voor alles wat mensen, teams en bedrijven laat floreren. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer van soft skills aan managers en medewerkers binnen ondernemingen. Op basis van haar ervaringen in grote en kleine ondernemingen is Evelien ervan overtuigd dat “Happiness Habits” de sleutel zijn naar toekomst- en stressbestendige teams die wendbaar, productief en betekenisvol aan het werk zijn. Door 2 of 3 minuten per dag te investeren in kleine gewoontes maak je grote impact en levert de training je echt resultaat op! Naast haar trainingen en coaching heeft Evelien een privé praktijk als gesprekstherapeute.