EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Start to recruite: sollicitatietechnieken voor professionals die niet elke dag sollicitatiegesprekken afnemen

Het sollicitatiegesprek is een ideale tool als je het juist aanpakt. Welke structuur geef je best aan een goed sollicitatiegesprek? En wat als je een gevoel krijgt tijdens het gesprek dat je niet krijgt hard gemaakt in je geschreven verslag? Hoe pak je het best aan als je wil polsen naar talenkennis of specifieke vaardigheden? En hoe zoek ik naar de motivational fit? Kom het ontdekken in dit webinar.

 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  0.2 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1786N

What do you learn?

Krijg concrete tips en tricks die jou ondersteunen bij je eerste interviews of wanneer je niet zo vaak sollicitatiegesprekken afneemt.

Target group

Je doet slechts af en toe sollicitatiegesprekken.

Overview of the programme

Na dit webinar ken/kan je:

 • een sollicitatiegesprek voeren op zo'n manier dat je duidelijkheid krijgt over welke kandidaat de beste match is met je bedrijf en de vacature,
 • de vragen stellen om de interactie maximaal te krijgen,
 • de kandidaat zo benaderen dat je op een comfortabele manier de info krijgt die je nodig hebt om de juiste beslissing te nemen.

Docent: Griet Deca

Als Chief Happiness en stress- en burn-outcoach is Griet Deca, samen met haar collega's van Tryangle, actief rond welzijn op het werk en werkgeluk via training en coaching van HR-professionals, medewerkers en leidinggevenden. In 2018 schreef ze het boek “Van Welvaart naar Werkgeluk” en in 2019 werd ze Gelukspersoonlijkheid van het jaar. Naast trainer-coach is ze ook overal ter wereld te vinden als keynote speaker. Haar aanpak? Interactief, learning-by-doing, zelfontdekkend leren en met een vleugje humor of om het met de Tryangle-baseline te verwoorden: Try a different angle!