EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Webinar: Efficiënte besluitvorming

We maken het allemaal mee: te lange vergaderingen waarbij de genomen besluiten niet of nauwelijks uitgevoerd geraken. Met als gevolg nog meer vergaderingen. “Waar gaat het fout?”, vraagt iedereen zich af. Het is nu meer dan ooit belangrijk om op deze vraag een antwoord te vinden. Om als team performant te blijven in onze steeds sneller veranderende wereld, is wendbaarheid of “agility” absoluut noodzakelijk. Dit vereist snelle en efficiënte besluitvorming, die terzelfdertijd door het volledige team gedragen wordt. Zonder de medewerking van alle betrokkenen heeft de uitvoering van de genomen besluiten immers geen schijn van kans. En verandert er dus niets.
 • Training type

  Webinar

 • Duration of training

  1 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  DL1957N

What do you learn?

In dit webinar reiken we je alvast methodieken en praktische tips aan om tot een snelle en efficiënte besluitvorming te komen. Centraal staan het maken van duidelijke afspraken én het creëren van transparantie. Zo vergroot je het vertrouwen en het commitment van je team, krijgen besluiten een draagvlak en wordt de slagkracht van het team versterkt.

 

Target group

Managers, teamleiders, HR-verantwoordelijken en HR professionals

Required prior knowledge

Geen voorkennis vereist

Overview of the programme

 • Inzicht verwerven in besluitvorming als een proces, dat evenveel aandacht verdient als de inhoud van de besluiten
 • 5 tips om transparantie te creëren bij je team en tot duidelijke afspraken te komen
 • Concrete tools om uitvoerbare en inspirerende besluiten te realiseren, die gedragen worden door het team
 • Technieken om de empowerment bij medewerkers te vergroten

 

Docent : Ann Velghe

Ann Velghe heeft een rijke loopbaan van meer dan 30 jaar in sales, marketing en communicatie. Vanuit haar achtergrond als klinisch psychologe, aangevuld met een studie bedrijfseconomie, voelde Ann al snel dat haar biotoop lag in het bedrijfsleven en non-profitorganisaties.

Als salesverantwoordelijke voor grote key-accounts in binnen- en buitenland en als leidinggevende ervaarde zij de kracht van verbindende communicatie bij klanten en bij haar team. Dit leidde tot sterke lange termijnrelaties met klanten en gedreven medewerkers, ook in een result driven sales omgeving. 

In 2016 startte Ann haar eigen zaak als coach en trainer (Wise in Sales), voor zowel sales gerelateerde opleidingen (Wise in Sales BV) als voor workshops rond communicatie, marketing en softskills. Zij spreekt en begrijpt de taal van het bedrijfsleven en organisaties die werken met en voor mensen.