EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Workshop: connecteren met uw team

U heeft heel wat talentvolle medewerkers in huis. Hoe smeedt u die samen tot een hecht team? Het antwoord is connectie, op basis van vertrouwen en aanvaarden van elkaars verschillen.

 • Training type

  Workshop

 • Duration of training

  0.5 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  WS1659N

What do you learn?

In deze opleiding leert u een techniek, afgeleid van een methode gebruikt bij straathoekwerk, om connectie te maken met medewerkers. Het resultaat is meer verbinding tussen collega's, meer vertrouwen en daardoor ook meer groei als organisatie te verkrijgen.

Onze partner
StreetwiZe streeft er als organisatie naar om talent en leiderschap te ontwikkelen. Ze doet dit door street skills uit te dragen die bijdragen tot een succesvolle attitude in een complexe en veranderende omgeving. Straatkinderen vormen het fundament van het werk van StreetwiZe. Jongens en meisjes die overleven in snel veranderende en onrustige omgevingen, waar zware concurrentie heerst en middelen schaars zijn.
StreetwiZe investeert 100% van haar winst in Mobiele School. Een non-profit organisatie die al 15 jaar focust op het sterker maken van straatjongeren door aan hun eigenwaarde te werken en door straathoekwerkers op te leiden.
 
Interesse in de andere workshops die Cevora organiseert in samenwerking met StreetwiZe? Schrijf u dan ook in voor Positieve focus, Coöperatieve competitie, Veerkracht & wendbaarheid, Kleine creativiteit en Verandering begeleiden.

Target group

Teamverantwoordelijken.
Opgelet: deze opleiding kan enkel incompany gevolgd worden!

Required prior knowledge

geen voorkennis vereist.

Overview of the programme

 • essentie van succesvol samenwerken
 • oorsprong van verschillen
 • techniek voor connectie