EN
0
Basket

Your basket is empty

background section

Workshop: kleine creativiteit stimuleren

U en uw team worden aan hoge snelheid geconfronteerd met nieuwe uitdagingen. Ervaringen en gewoontes die u eerder tijdens uw loopbaan opdeed, zijn soms niet meer voldoende om die uitdagingen het hoofd te bieden. Maar hoe begeleidt u uw team om problemen eens vanuit een andere hoek te benaderen, van verder te gaan dan de standaardoplossing waar iedereen automatisch naar grijpt?
Door 'kleine creativiteit' te gebruiken om de platgetreden paden te ontlopen, door de kunst van het 'ontleren' toe te passen en patronen te doorbreken.
Resultaat: u ziet u en uw teamleden groeien in flexibiliteit, met frisse blik naar veranderingen kijken en sterker in hun schoenen staan bij de eerstvolgende uitdaging.

 • Training type

  Workshop

 • Duration of training

  0.5 day

 • Available languages
  NL 
 • Training code

  WS1658N

What do you learn?

U maakt kennis met het begrip kleine en proactieve creativiteit
U leert een stappenplan te maken om creativiteit in uw team te stimuleren

Onze partner
StreetwiZe streeft er als organisatie naar om talent en leiderschap te ontwikkelen. Ze doet dit door street skills uit te dragen die bijdragen tot een succesvolle attitude in een complexe en veranderende omgeving. Straatkinderen vormen het fundament van het werk van StreetwiZe. Jongens en meisjes die overleven in snel veranderende en onrustige omgevingen, waar zware concurrentie heerst en middelen schaars zijn.
StreetwiZe investeert 100% van haar winst in Mobiele School. Een non-profit organisatie die al 15 jaar focust op het sterker maken van straatjongeren door aan hun eigenwaarde te werken en door straathoekwerkers op te leiden.
 
Interesse in de andere workshops die Cevora organiseert in samenwerking met StreetwiZe? Schrijf u dan ook in voor Positieve focus, Connecteren, Coöperatieve competitie, Veerkracht & wendbaarheid en Verandering begeleiden.

Target group

Teamverantwoordelijken.
Opgelet: deze opleiding kan enkel incompany gevolgd worden!

Required prior knowledge

Geen voorkennis vereist.

Overview of the programme

 • misvattingen over creativiteit
 • creativiteits-killers
 • creativiteit stimuleren
 • concrete case