“Concreet advies voor opleiding en groei in jouw kmo”

Hoe pak je dat aan, niet langer ad hoc en snel snel opleidingen plannen? Maar een gedegen opleidingsbeleid, met in-kaart-gebrachte leernoden en een directe link met de bedrijfsstrategie.

 

Dat is de serieuze uitdaging, voor elke HR. Of je nu in een groot of klein bedrijf werkt. En het is terwijl nu belangrijker dan ooit. Want onderzoek van het World Economic Forum toont aan dat een kwart van de werknemers een mismatch voelt tussen de eigen skills en de vereiste skills voor de job. Werk aan de winkel dus.

 

Isabel Vanhoedenaghe, onze L&D-expert, legt samen met collega Stéphane Verbrugge, head of Marketing & Communication, uit welke veranderingen er spelen op de arbeidsmarkt. In een interview met Bloovi geven zij je tips en advies om goede stappen te zetten met je opleidingsplannen.


cevora barometer


Isabel raadt je de Cevora barometer aan. Een online test, waarin je leert hoe je met je opleidingsaanpak de groei van je bedrijf ondersteunt. Eerst vul je 20 stellingen in. Daarna krijg je een persoonlijk rapport, met concrete tips en inspiratie.

 

Ontdek hier de Barometer – test. En krijg advies voor opleiding en groei in jouw bedrijf.

 

Lees hier het volledige interview met Isabel en Stéphane, in samenwerking met Bloovi Studio.


volledige interview
Gerelateerde artikels

Graag nog wijzer worden?