Vergroot je slaagkansen met de steun van een Career Coach

Als je een opleiding hebt gekozen die bij je past, krijg je meteen ook ondersteuning van onze Career Coach. Samen werken jullie allerlei nuttige tools uit die je helpen in je zoektocht naar een job en schaven jullie aan jouw beroepstraject: je stelt een cv op, je oefent samen voor sollicitatiegesprekken ... Zo vergroot je je kansen om een nieuwe job of een stageplek te vinden.


Ontdek de opleidingen

Jezelf voorstellen

Hoe een werkgever je ziet, is van essentieel belang. Je moet dus een goede eerste indruk maken. Dat doe je met een overzichtelijk cv, een overtuigende motivatiebrief én met een correcte professionele attitude en gepast digitaal imago.

Jezelf verbeteren via soft skills

Werkgevers vinden soft skills ontzettend belangrijk. Het zijn dus essentiële vaardigheden die je niet mag verwaarlozen. Als je die onder de knie hebt en ze objectief in de verf zet, onderscheid je je van andere kandidaten tijdens je zoektocht naar werk.

Je positioneren op de arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt is ontzettend groot. Je moet dus weten welke bedrijven bij jouw profiel passen en hoe je je kandidaat stelt naargelang je toekomstige functie en de stijl van het bedrijf.

Je kansen vergroten

Je slaagkansen zijn maximaal als je op gesprek gaat bij precies dat bedrijf dat jou wil. Dat kan via een stage, jobdays enz. bij een van de 60.000 bedrijven uit paritair comité 200 waarmee Cevora samenwerkt en waarin Cevora vertrouwen heeft.

3 manieren om te slagen

 • Fysieke lessen
  In beperkte groep om onderling zaken uit te wisselen en van elkaar te leren.
 • Modules op ons leerplatform
  Leren waar en wanneer je wil.
 • Individuele coaching
  Met een Career Coach die je ondersteuning op maat biedt.
 • Vind de opleiding die bij jou past

  Cevora heeft een uitgebreid aanbod aan gratis opleidingen in 8 sectoren.

 • Getuigenissen

  Ze gaven hun carrière een boost, vonden opnieuw motivatie en een job als werknemer dankzij een gratis opleiding van Cevora. Deze voormalige werkzoekenden delen hun ervaringen over de weg die ze aflegden.

 • Waarom onze opleidingen volgen?
  • Alle opleidingen zijn gratis.
  • Je behoudt je uitkering.
  • Reken op een groot netwerk aan potentiële werkgevers.