Jouw opleidingsaanbod op de
Cevora-website? Dat kan!

Maak je deel uit van een opleidingsinstantie en heb je een open aanbod? Doe dan mee met Impulse+.

Samen gaan we voor een kettingreactie aan groei: voor werknemers, voor opleidingsorganisaties, voor het hele Belgische werkveld.

Impulse+ staat voor:

 • Extra aanbod van opleidingen op onze drukbezochte Cevora website.
 • Extra gratis visibiliteit voor opleidingsinstanties bij onze doelgroep van 450.000 PC 200-bedienden.
 • Extra groot opleidingsaanbod voor bedrijven.
 • Extra motivatie om een opleiding aan te kopen dankzij een korting voor PC 200-bedrijven.

Ben jij klaar om samen te groeien?

Registreer je dan nu in enkele minuten tijd!

Met Impulse+ richten we ons op opleidingsorganisaties met een open aanbod. Opleidingen op maat komen niet in aanmerking. Zie veelgestelde vragen voor meer informatie.

Hoe werkt het?

 1. Registreer je.
 2. Je ontvangt een link om jouw gegevens na te kijken en eventuele wijzigingen of correcties door te geven.
 3. Je ontvangt een toolkit met visuals en logo’s die je kan integreren op je eigen website.
 4. Wij publiceren jouw bedrijf op Impulse+.

Ben jij klaar om samen het verschil te maken?


Schrijf je bedrijf in!

Impulse+ | Hoe werkt het?

Impulse+? Een triple win-situatie!

 • WIN voor opleidingsaanbieders.
  Visibiliteit bij onze grote en verscheiden doelgroep.
 • WIN voor PC 200-bedrijven.
  Een nóg specifieker aanbod aan opleidingen.
 • WIN voor ons.
  Een stap dichter bij het volbrengen van onze missie: samen leren en groeien.

Veelgestelde vragen

Waarom is Impulse+ interessant voor mij als opleidingsaanbieder?

Ons hoofddoel is: samen groeien. Met Impulse+ willen we een stimulans geven aan het hele opleidingsveld. Meer mensen stimuleren om bij te leren, ontwikkelen, en groeien, maar ook het hele aanbod vlot toegankelijk maken. Ook dat is onze missie. Opleidingsorganisaties die zich registreren krijgen een plaatsje op onze drukbezochte website, en zo ook toegang tot onze doelgroep van 450.000 PC 200-bedienden.

Hoeveel kost Impulse+?

Registreren kost helemaal niets. Jouw aanbod wordt gratis op onze website getoond. De enige kost is de korting voor deelnemers uit PC 200. Zoals we al zeiden: een triple win-situatie dus!

Is er een garantie op extra leads?

Neen, wij kunnen geen garantie geven. Wanneer er geen leads komen, hoef je ook geen korting te geven. Je kan dus niets verliezen, enkel winnen.

Welke opleidingen komen in aanmerking?

Elke klassikale opleiding met een vaste prijs die vrij te consulteren is in een catalogus of op een website past in het Impulse+ aanbod. Opleidingen op maat zijn uitgesloten.

Welke organisaties mogen deelnemen?

Elke erkende opleidingsorganisatie die relevante opleidingen aanbiedt voor werknemers binnen paritair comité 200, en deze tegen een vaste prijs verkoopt, kan zich registreren voor Impulse+.

Waarom vragen jullie een korting?

Voor sommige werkgevers kan de stap om een betalende opleiding aan te schaffen groot zijn. Met een korting hopen we deze drempel te verlagen.

Welke korting kan ik geven?

Het is mogelijk om een korting van 10%, 15%, of 20% te geven. Het kortingspercentage wordt gecommuniceerd bij de voorstelling van het aanbod, en moet toepasbaar zijn op opleidingen waarvan de prijs online of in een catalogus terug te vinden is.

Is deze korting cumuleerbaar met Cevora-premies?

Zeker en vast. Wij kennen premies toe aan werkgevers en bedienden voor het volgen van bepaalde opleidingen. Deze zijn cumuleerbaar met Impulse+ kortingen. Hoe dit in zijn werk gaat lees je hier.

Of de Impulse+ korting ook cumuleerbaar is met andere steunmaatregelen zoals bijvoorbeeld de kmo-portefeuille, is afhankelijk van de opleidingsinstelling. Dit vraag je dus best daar even na.

Mogen wij deze actie zelf communiceren via onze eigen kanalen?

Natuurlijk. Graag zelfs! We bezorgen jou een toolkit met de nodige visuals en info om dit voordeel voor PC 200-bedienden via jouw eigen kanalen te communiceren.

Hoe wordt het Impulse+ aanbod gecommuniceerd?

Op de Impulse+ overzichtspagina vind je het hele aanbod terug. Dit extra aanbod wordt regelmatig gepromoot via onze kanalen.

Wat is de duurtijd van dit engagement?

Als je nu registreert gaan wij uit van een engagement t.e.m. 12/2023. Indien je dit engagement vroeger wil beëindigen kan je dit stopzetten via e-mail, hou rekening met 7 werkdagen verwerkingstijd om de gegevens te verwijderen van onze website.

Hoe weet ik wie recht heeft op deze korting?

We kunnen dit voorlopig niet voor jou nakijken. Indien je twijfelt of iemand onder PC 200 valt, kan je dit rechtstreeks met de aanvrager van de korting bekijken. Bijvoorbeeld door een kopie van een loonbrief op te vragen waar het PC op vermeld staat. Je kan ook opzoeken of een bedrijf werknemers tewerkstelt binnen PC 200 via  deze website. 

Hoe pas ik mijn gegevens aan?

Na publicatie van jouw organisatie op de Impulse+ pagina verwittigen we jou via mail. Eventuele correcties of wijzigingen kan je dan doorgeven. Merk je nadien toch nog een fout op, kan je dit laten weten via e-mail impulse@cevora.be.

Ik heb nog een andere vraag.

Geen probleem, laat het ons weten via impulse@cevora.be. Wij antwoorden jou zo snel mogelijk.

Klaar om samen te groeien?

Schrijf je nu in, het duurt slechts 5 minuten.