background section

Welzijn is winst: tips om slimmer en anders te werken

Ann De Bisschop


 • Format

  Webcast

 • Datum

  27 april 2021

 • Tijdstip

  14:30

 • Duur

  20 min.

 • Taal

  Nederlands

 • Thema

  Welzijn

Over deze Learning Snack

Besef jij ook dat je medewerkers je allerbelangrijkste kapitaal zijn? Dan weet je ook dat jouw bedrijf enkel met gelukkige en gemotiveerde collega’s 'future proof' kan zijn. Ann De Bisschop maakt duidelijk dat welzijn binnen je bedrijf een gedeelde verantwoordelijkheid is van medewerker, leidinggevende en organisatie. Haar verhaal zit vol concrete tips & tricks en maakt duidelijk dat investeren in het welzijn van medewerkers niet zozeer budget vraagt, maar eerder nieuwe gewoontes én een mindshift. Slimmer en anders werken. En duidelijke afspraken maken. En dat zal je ook kunnen aflezen op je balans. Want investeren in welzijn is geen kost, maar een investering die je mooie winst oplevert.

Over Ann De Bisschop

Ann werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde meerdere directiefuncties. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan. Ze beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Daarom wil ze bedrijven overtuigen van haar 5G beleid: enkel met Gezonde, Gelukkige, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde medewerkers ben je als organisatie future proof.

LinkedIn-profiel van Ann De Bisschop

Welzijnsbarometer

Stress op je werk? Ontdek hoe je de waarschuwingssignalen herkent en hoe je het leven op je werkplek aangenamer maakt.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.