background section

The impact of the coronavirus: connection and change

Jitske Kramer

Opgelet: deze webcast is volledig Engelstaligfoto: Eric Brinkhorst

 • Format

  Webcast

 • Datum

  25 mei 2021

 • Tijdstip

  13:30

 • Duur

  40 min.

 • Taal

  Engels

 • Thema

  Leidinggeven & HR

Over deze Learning Snack

Het coronavirus heeft een collectieve, wereldwijde cultuurshock veroorzaakt, waardoor we geconfronteerd worden met plotse en grote veranderingen. In deze lezing bespreekt Jitske wat een dergelijke situatie vereist op het gebied van leiderschap en samenwerking. De essentiële vraag is: beleef je een crisis of een transformatie? In plaats van met minimale aanpassingen zo snel mogelijk terug te keren naar vroeger dien je een transformatie te zien als een opportuniteit om radicale veranderingen door te voeren en langlopende problemen op te lossen. Jitske brengt een optimistisch verhaal vol wijsheden, waardevolle perspectieven en concrete antwoorden op vragen van nu. Zodat leiders en teams weten wat hun te doen staat.

Over Jitske Kramer

Jitske Kramer is bedrijfsantropoloog. Ze reist de wereld rond om te leren. In haar verhalen neemt Jitske je mee op een boeiende reis naar menselijke vraagstukken en oplossingen, om zo de doeltreffendheid en resultaten van organisaties te verbeteren. In 2013 werd Jitske uitgeroepen tot 'Trainer van het jaar'. Daarnaast is ze bekend als auteur van ‘Deep Democracy’, ‘Jam Cultures’, ‘Werk heeft het gebouw verlaten’ en ‘The Corporate Tribe’ (managementboek van het jaar 2016).

LinkedIn-profiel van Jitske Kramer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.