Je koos voor persoonlijke groei. Groot gelijk, want persoonlijke en zakelijke groei gaan hand in hand. Met Cevora als partner gaan je medewerkers én bedrijf erop vooruit.

Ik wil meer weten over zakelijke groei.

Samen leren en groeien

De opleidingspartner van het Bloovi Entrepreneur Summit

Wie is Cevora?

Wie bijleert, gaat vooruit. Als ondernemer, werknemer of werkzoekende. Opleidingen zijn de sleutel voor de toekomst: vandaag leren, om morgen wendbaar te zijn in een snel veranderende wereld. Ons motto? Samen leren en groeien!

Cevora is het opleidingsplatform van het PC 200, het grootste paritair comité van het land met bijna 60.000 ondernemingen en 500.000 bedienden.
background section
Bert Coolen
Peter De Pauw
Managing partner
Bloovi

Waarom is Cevora jouw partner voor persoonlijke groei?

“Investeren in opleidingen is investeren in de toekomst van je medewerkers én je bedrijf. Medewerkers die kunnen groeien, zijn meer tevreden dan andere. Ze zijn productiever, innovatiever en loyaler. Kortom, een sterk wapen in de war for talent.”

Hoe matcht Bloovi met Cevora?

“Onder het motto ‘reset for the future’ van Bloovi vinden ondernemers en Cevora elkaar. Zonder ontwikkeling van medewerkers, geen zakelijke groei. De uitdagingen vandaag lijken wel de perfecte storm. En dan heb je niets aan een sterk schip, zonder een goed opgeleide en betrouwbare bemanning.”

Hoezo, investeren in leren?

Ook jouw menselijk kapitaal moet kunnen renderen en groeien. Alle jobs zullen de komende jaren veranderen. Ben jij voorbereid? Opleidingen is investeren in gelukkige, gemotiveerde en efficiënte medewerkers. En dus ook in jouw toekomst.

Onze opleidingssuggesties voor jou

  • Mind mapping: hoe pak ik opdrachten efficiënt aan?
    Mindmapping is een visuele tool, makkelijk in gebruik, om snel duidelijkheid of klaarheid te krijgen in een complexer geheel. Met deze methode werk je efficiënter en krijg je een gevoel van controle en perspectief.
  • Hoe word ik ambassadeur van werkgeluk in mijn team?
    Bouw aan werkgeluk en werkgoesting bij jezelf, bij je team en je organisatie. De aandacht voor topics als happiness, welbevinden en engagement op het werk groeit, toch blijft het voor velen moeilijk om hier effectief mee aan de slag te
  • Stress en negatieve emoties begrijpen en beheersen
    Ontdek hoe stress zich uit, maar ook hoe gevoelens ons kunnen overweldigen en waarom. Leer hier hoe je mensen kan helpen om zich te ontspannen en om weer positief te communiceren. Gebaseerd op het Process Communication Model (PCM®), dat NASA al 40 jaar gebruikt om astronauten te selecteren en op te leiden.
background section

Benieuwd naar de andere optie?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.