background section

Onze klassikale opleidingen in alle veiligheid

Corona-update: wij verwelkomen je graag in onze klassikale opleidingen. Opgelet: in de provincie Antwerpen schakelen we over naar online klassen. We vragen je uiteraard om enkele richtlijnen te volgen, zodat het voor iedereen veilig en gezond blijft: bekijk de richtlijnen.

Benieuwd wat er allemaal verandert en hoe het in zijn werk gaat? Doorloop de veelgestelde vragen hieronder.

Klassikale opleidingen

Gaat mijn klassikale opleiding door? Wat zijn de richtlijnen?

Ja, we zijn blij om aan te kondigen dat onze klassikale opleidingen opnieuw plaatsvinden. We vragen je om de nodige richtlijnen te respecteren: bekijk de richtlijnen hier.

Gaat mijn klassikale opleiding in de provincie Antwerpen door?

Neen, omwille van de beslissingen van de Veiligheidsraad, gaan onze klassikale opleidingen in de provincie Antwerpen momenteel niet door. We schakelen we zo veel mogelijk over naar online klassen. Bedankt voor je begrip!

Online opleidingen

Kan ik nog steeds online bijleren als werknemer?

Absoluut! Tijdens deze periode breiden we ons aanbod aan e-learning, webinars en virtuele klassen uit. Maak gerust gebruik van deze periode om iets nieuws aan te leren. Dat kan ook als je momenteel economisch werkloos bent.

Ik ben momenteel economisch werkloos. Heb ik recht op de kosteloze online opleidingen van Cevora?

Zeker! Wij hopen dat je van deze moeilijke periode kunt gebruik maken om iets bij te leren. Daar helpen we je graag bij. Maak je keuze uit ons aanbod e-learning, webinars en virtuele klassen.

Kan ik online bijleren als zaakvoerder van een kmo?

Ja! In deze uitzonderlijke tijden geven we je ook als zaakvoerder van een kmo in het paritair comité 200 het recht om onze kosteloze opleidingen te volgen. De voorwaarde dat er ook minstens één werknemer moet ingeschreven zijn, valt tijdelijk weg. Je hoeft ook geen opleidingsplan ingediend te hebben.

Incompany-opleidingen

Kan ik een incompany-opleiding aanvragen?

Ja, ook dit kan opnieuw! We vragen je wel om de nodige voorzorgen te nemen. Contacteer ons gerust in geval van vragen.

Kan ik een incompany-opleiding laten plaatsvinden als virtuele klas?

Ja, voor bepaalde opleidingen is het mogelijk om een opleiding in je kantoren te vervangen door een virtuele klas. Met name in ons aanbod Office-software en digitale skills.

Hoe ga je te werk? Vraag een incompany-opleiding aan voor de training van je keuze. Wij vertellen je nadien of het mogelijk is om die te organiseren als virtuele klas.

Opleidingspremies

Ik ben momenteel economisch werkloos. Heb ik recht op opleidingspremies?

Absoluut! Meer zelfs: om je extra bij te staan, heb je uitzonderlijk recht op een verhoogde opleidingspremie, tot € 375. Vraag hier je premie aan. (Gelieve een bewijs toe te voegen van je huidige werkstatus.)

Leer hier meer algemene informatie rond onze opleidingspremies.

Omwille van de crisis kan ik mijn geplande externe opleiding niet beëindigen. Heb ik nog steeds recht op mijn opleidingspremie?

Ja. Om je te steunen in deze uitzonderlijke omstandigheden betalen we je opleidingspremie uit, ook al kan je de opleiding niet beëindigen.

Persoonlijke adviezen en afspraken

Ik kom graag meer te weten over Cevora. Kan ik een online afspraak maken om uitleg te krijgen?

Ja hoor! Geef ons een seintje en één van onze Customer success managers contacteert jou voor een afspraak via telefoon, Skype of Teams.

Ik ben niet zeker hoe ik (online) opleidingen het best inzet in mijn bedrijf. Kunnen jullie mij adviseren?

Zeker!

Meer informatie

Wat kan ik doen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan?

Je vindt alle info op info-coronavirus.be, de site van de FOD Volksgezondheid.