background section

Zomertaalbad Frans: boost je zelfvertrouwen in 1 week (15u)

Maak deze zomer wat tijd vrij om je een week lang onder te dompelen in het Frans. Tijdens dit intensief online traject van halve dagen krijg je de smaak van de vreemde taal te pakken en communiceer je een pak vlotter met klanten en collega’s. Zet je je eerste stappen in een tweetalige job of wil je je basiskennis een professionele opfrisbeurt geven, schrijf je dan snel in voor dit zomertaalbad.

Geen sessies

Er zijn momenteel geen sessies voorzien. Houd deze pagina in het oog. In de komende weken of maanden voegen we de nieuwe startdatum toe.

Onze opleidingen zijn kosteloos.
Ontdek waarom en voor wie.
 • Opleidingstype

  Online-klas

 • Volg deze opleiding in het:
  NL 
 • Opleidingscode

  DL2167NOC

Wat leer je in deze opleiding?

De nadruk ligt op spreken en vlot professioneel communiceren met Franstalige klanten en collega’s. Belangrijk is vooral dat je spreekangst na dit taalbad definitief tot het verleden behoort. Ook al is er altijd ruimte voor progressie, je bent niet meer bang om een gesprek met anderstaligen aan te knopen.

Doelgroep

Je wilt met meer zelfvertrouwen communiceren in het Frans.

Leermethode: Online-klas

Deze online-opleiding volg je op je computer. Je traject bestaat uit drie stappen, die elkaar aanvullen.

 • Stap 1

Je opleiding start op Karibu, ons online-leerplatform. Dit leermoment doorloop je op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

Let op: deze stap afwerken is een vereiste om verder te gaan.

 • Stap 2: online-klas

Tijdens deze stap ontmoet je je medecursisten – gewoonlijk zes tot twaalf personen – via Zoom. Iedereen kan elkaar zien en horen. Dat maakt gesprekken, interactie en samenwerking mogelijk. Zo leer je van en met elkaar, op basis van de inzichten uit stap 1.

 • Stap 3

Dit leermoment vindt opnieuw plaats op Karibu. Ook deze stap doorloop je op je eigen tempo, waar en wanneer je wilt.

Vereiste voorkennis

Voor zowel basis als gemiddeld niveau. Na inschrijving nodigen we je uit voor een mondelinge niveautest.   

Programma

 • Vooraf

Na definitieve bevestiging van je inschrijving krijg je toegang tot ons leerplatform. Heb je specifieke topics, verwachtingen of suggesties, dan kan je die hier al aangeven. Onze docent kan er rekening mee houden bij het samenstellen van het programma.

 

 • Online-klas

Dit wordt een intensieve taalweek. Elke voor- of namiddag praat je in de doeltaal met je medecursisten onder begeleiding van je docent en pik je onderweg wat grammatica en woordenschat mee.

 

 • Na

Je maakt een actieplan op voor jezelf op basis van tips van je docent.