background section

Webinar: Makkelijk omgaan met moeilijke mensen

Met de ene persoon heb je van meet af aan een klik en met anderen loopt het zooo stroef? Recent onderzoek toont aan dat goede samenwerkingsrelaties de beste voorspeller zijn van werksucces. Alleen is het niet makkelijk om met sommige dominante of introverte types samen tot de gewenste resultaten te komen. Sommige persoonlijkheden botsen, wat tot conflict en relatieschade kan leiden. Misschien heb je een lastige baas, collega of klant waarmee je vaak discussies hebt waardoor je tijd verliest. Je collega’s kies je niet. Daarom is het nuttig als je je kan bedienen van een aantal sociale vaardigheden die het makkelijker voor je maken om samen te werken met ‘moeilijke mensen’.

Geen sessies

Er zijn momenteel geen sessies gepland.

 • Opleidingstype

  Webinar

 • Opleidingsduur

  0.1 dag

 • Beschikbare talen
  NL 
 • Opleidingscode

  DL1686NWB

Wat leer je in deze opleiding?

In dit webinar leer je een praktisch systeem kennen waardoor je makkelijker met alle soorten mensen omkan. Je leert hoe je je invloed, communicatie en sociale intelligentie verbetert en hoe je frustraties en misverstanden kan verminderen. Je krijgt een gouden methode mee waardoor je makkelijker om kan met ja-maarders. Hierdoor krijg je meer gedaan met minder moeite. Herken je je in deze situatie? Dan kan dit webinar jou alleen maar helpen, toch? Schrijf je snel in.

Doelgroep

Iedereen die in zijn job moet samenwerken met een “niet zo gemakkelijke mens” (een collega, klanten, een leidinggevende …)

Methode

Webinar

Een webinar is een les die je volgt op je computer. Een docent wordt gefilmd terwijl hij of zij iets uitlegt.

Heb je een vraag? Dan stel je die live via chat. Webinars duren meestal 30 tot 90 minuten – ideaal als je snel iets wilt bijleren.

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist

Programma

Op het einde van dit webinar weet je:

 • Welke dominante drijfveren jou persoonlijkheid vorm geven waardoor je makkelijker je behoeften kan communiceren naar anderen toe
 • Hoe je je aangeboren talenten kan inzetten en op valkuilen kan anticiperen
 • Hoe je makkelijker inschat waar anderen nood aan hebben waardoor je invloed vergroot
 • Hoe je sociaal intelligent omgaat met ja-maarders waardoor je minder in discussies beland
 • Welke gewoontes je kan ontwikkelen om je mensen- en zelfkennis te vergroten

 

Docent : Evelien Van Dyck

Evelien Van Dyck is een professioneel optimist en experte in de positieve psychologie. Ze heeft een passie voor alles wat mensen, teams en bedrijven laat floreren. Ze heeft meer dan 10 jaar ervaring als trainer van soft skills aan managers en medewerkers binnen ondernemingen (Cute Solutions, projecten bij Belfius, Ikea, Belgocontrol, enz … ).

Haar bedrijf Borneo is gespecialiseerd in het vergroten van geluk op de werkvloer. Borneo vertaalt wetenschappelijk onderzoek naar welbevinden in concrete welzijnsgewoontes en praktische workshops.

Op basis van haar ervaringen in grote en kleine ondernemingen is Evelien ervan overtuigd dat “Happiness Habits” de sleutel zijn naar toekomst- en stressbestendige teams die wendbaar, productief en betekenisvol aan het werk zijn. Met 2 of 3 minuten per dag te investeren in kleine gewoontes maak je grote impact en levert de training je echt resultaat op! Daarnaast heeft Evelien een privé praktijk als gesprekstherapeute.