background section

Workshop: positieve focus in uw team

Zit uw team soms in een negatieve spiraal? of wenst u net het hoofd te bieden aan een crisissituatie?
Daarvoor heeft uw team positieve focus nodig.

Wat leer je in deze opleiding?

Na deze opleiding bent u zich bewust van uw valkuilen in focus.
U hebt een concreet en haalbaar stappenplan opgemaakt om positiever om te gaan met verandering en die houding ook te faciliteren bij uw medewerkers.


Onze partner
StreetwiZe streeft er als organisatie naar om talent en leiderschap te ontwikkelen. Ze doet dit door street skills uit te dragen die bijdragen tot een succesvolle attitude in een complexe en veranderende omgeving. Straatkinderen vormen het fundament van het werk van StreetwiZe. Jongens en meisjes die overleven in snel veranderende en onrustige omgevingen, waar zware concurrentie heerst en middelen schaars zijn.
StreetwiZe investeert 100% van haar winst in Mobiele School. Een non-profit organisatie die al 15 jaar focust op het sterker maken van straatjongeren door aan hun eigenwaarde te werken en door straathoekwerkers op te leiden.

Interesse in de andere workshops die Cevora organiseert in samenwerking met StreetwiZe? Schrijf u dan ook in voor Connecteren, Veerkracht & wendbaarheid, Coöperatieve competitie, Kleine creativiteit en Verandering begeleiden.

Doelgroep

Teamverantwoordelijken.
Opgelet: deze opleiding kan enkel incompany gevolgd worden!

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Programma

  • probleem vs. opportuniteit
  • wensen vs. noden
  • impliciete verwachtingen vs. expliciete noden
  • actieplan: kleine stappen richting verandering