background sectionbackground section

Klaar voor het ondernemen van morgen?

Ontdek de nieuwste digitale oplossingen en leer wat digitale transformatie voor jouw bedrijf kan betekenen.

Digitalize. 10-11 mars

De sprekers

Geert Van den Eijnden
Geert Van den Eijnden

Co-founder Talent Tracks

Talent aantrekken in een digitale wereld: Instagram, LinkedIn én TikTok

Hoe kan je talent aantrekken, behouden én laten groeien in een wereld die constant verandert? Hoe krijg je meer respons op je vacatures? En hoe kan je potentiële werknemers targetten en prikkelen? Instagram, LinkedIn en TikTok zijn handige tools om jouw employer branding te ondersteunen. Laat je inspireren door voorbeelden uit het binnen- en buitenland. We bekijken hoe bedrijven als BossData, Heijmans en Thomas More slim talent aantrekken via digitale kanalen.

20 oktober van 10u30 tot 11u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Online marketing: hoe kies ik de juiste strategische kanalen voor mijn business?

Brecht van Boxelaer
Brecht van Boxelaer

Finance Consultant SDP & Dynavision
Docent Asura

Finance en software: voorbij digitalisatie

Ook in de financiële sector kende digitalisatie een ware opmars. Deze Fin-tech’ wordt op een sneltempo verder uitgerold bij banken, accountants, bedrijven en particulieren. Toch hebben een aantal bedrijven de weg naar de digitale transformatie nog niet gevonden. Hinken deze bedrijven achterop omdat ze sceptisch zijn of is er meer aan de hand? Hoe concurreren onze verschillende sectoren met elkaar en met buitenlandse partners? En raken financiële profielen nog aan de bak na de ‘information digitalization age’?

20 oktober van 11u30 tot 12u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Hoe organiseer ik mijn tijd en digitaal boekhoudwerk?

Kim Hilgert
Kim Hilgert

Co-founder & senior trainer bij Tryangle

Een digitale transformatie: de impact op stress en burn-out?

Voor heel wat mensen is verandering een bron van ongerustheid, angst of stress. Tijdens een digitaal transformatieproces is het van belang om alle medewerkers te betrekken en op hun tempo de veranderingen te laten doormaken. Ook tijdens het proces hou je best de vinger aan de pols om toxische stress en burn-out te vermijden. Tijdens deze sessie ontdek je wat de risico’s zijn van digitale transformatie voor het welzijn van medewerkers en hoe je hen optimaal kan begeleiden om uitval te vermijden.

20 oktober van 12u30 tot 13u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Managers: hoe voorkom ik stress en burn-out bij mijn medewerkers?

Sabrine Vandendriessche
Sabrine Vandendriessche

Inside Up

Hoe leren en presteren samenkomen

Tijdens deze interactieve workshop staan we samen stil bij de mentale impact van digitalisering. Jobs verdwijnen of veranderen. Koppel daaraan de schaarste op de arbeidsmarkt en je krijgt de uitdaging om het aanwezige potentieel te verrijken door je medewerkers ondersteuning te bieden. Krijg inzichten rond de kracht van mindset en een HR-beleid gericht op persoonlijke groei om werk te maken van een mensgerichte aanpak in een win-win situatie voor je organisatie en je medewerkers.

20 oktober van 13u30 tot 14u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Hoe de talenten van mijn medewerkers herkennen en optimaal benutten?

Erik Steenhouwer
Erik Steenhouwer

CEO KeyTech, medeoprichter KeySec360

Hacking: the new normal?

Tijdens deze keynote ontdekt u dat de meeste hackers geen mysterieuze tovenaars zijn die vanuit hun donkere kamer met een kap over hun hoofd en gebogen achter hun PC groene teksten typen die dwars door de firewall van een bedrijf breken. Vaak zijn het gewone mensen die op winstbejag uit zijn en bij gebrek aan technische expertise bestaande geautomatiseerde tools op de darkweb gebruiken of YouTube tutorials volgen om kwetsbaarheden uit te buiten.
Via deze andere inkijk op de ‘modus operandi’ van hackers ontdekt u welke de meest voorkomende misvattingen zijn en hoe sommige simpele voorzorgen nog steeds een doeltreffende bescherming bieden.

20 oktober van 14u30 tot 15u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Cyberveiligheid toegelicht in 3 stappen: dreigingen, concrete voorbeelden, oplossingen

Rebeca De Dobbelaer
Rebeca De Dobbelaer

Digital marketing consultant bij Ants Connect

De voordelen van artificiële intelligentie voor je klant en je bedrijf

Slimme computers en algoritmes bepalen vandaag steeds meer het surf- en aankoopgedrag van de consument. Maar AI en machine learning hebben ook elk hun eigen impact op hoe je aan marketing kan gaan doen. Gaande van een slimme biedstrategie tot apps die het werk van copywriters overnemen. In deze keynote leer je enkele tips & tricks over hoe je artificiële intelligentie kan inzetten in jouw marketingactiviteiten en- strategieën en gaan we aan de slag met enkele AI-inspired tools.

20 oktober van 15u30 tot 16u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Marketing en artificiële intelligentie: een introductie

Anouk Floren
Anouk Floren

Senior Lean Coach bij Logflow

5 gouden tips hoe je met Lean je digitale transformatie tot een succes kan maken

Bedrijven hanteren al sinds de jaren ’50 Lean- of continue verbeteringstechnieken om veranderingen op een succesvol te introduceren. Anouk begeleidt als Lean Coach bedrijven bij de implementatie en de opvolging van verbeteringstrajecten. Tijdens deze sessie leer je het belang van structureren alvorens te digitaliseren. Dat ontdek je aan de hand van 5 gouden tips toegepast op een concrete case. Je krijgt ook inzicht in de leerpunten zodat je met een realistisch beeld je eigen projecten sterker zult maken.

21 oktober van 11u30 tot 12u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Hogere efficiëntie en meer tevreden werknemers met LEAN

Sarah Vandewoude
Sarah Vandewoude

Manager bij Creactiv

LinkedIn en social selling in een professionele B2B-omgeving

LinkedIn wordt nog steeds onderschat als B2B-communicatiekanaal. In deze keynote kom je te weten hoe je LinkedIn voor je organisatie of bedrijf kunt inzetten om zowel marketing als sales met elkaar te verbinden. Met praktische tips om via personal branding, professional branding en company branding je bedrijf in de kijker te zetten. Ook het algoritme komt aan bod. Ontvang tips om het imago van je bedrijf naar een hoger niveau te tillen en tegelijkertijd potentiële medewerkers én klanten aan te trekken. Een uitgelezen kans om je online visibiliteit te optimaliseren en je netwerk uit te breiden met nieuwe leads.

21 oktober van 12u30 tot 13u15

Interessant?
Dan is deze opleiding iets voor jou:

Leer LinkedIn kennen: de basics voor jouw digitaal visitekaartje en netwerkmogelijkheden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.