background section

De week van het Werkgeluk

Je goed voelen in je job: een bijzonder actueel onderwerp. Duik van 20 tot 23 september in deze thematiek die minder licht is dan ze lijkt. Verken via webcasts en een exclusief online debat de 3 pijlers die bijdragen aan werkgeluk: motivatie, veerkracht en leadership.

Van 20 tot 23 september

Info en inschrijven

Programma

Op maandag, dinsdag en woensdag kan je telkens een webcast bekijken die je inzichten geeft over de 3 pijlers rond werkgeluk. Op donderdag gaan we live in debat met 4 experten en bespreken we naast actuele onderwerpen hoe werkdruk en werkgeluk te verzoenen zijn. Je kan dit event online volgen via livestream. Inschrijven is verplicht.

 • MAANDAG 20/09: webcast
  Talent coaching
  Steven Martens

  Als voormalig Fedcup coach en in zijn huidige job als Technical Director FIFA geeft Steven Martens zijn visie over leiderschap en coaching en hoe je met begrippen uit de sport de link kan maken naar een professionele werkcontext.

 • DINSDAG 21/09: webcast
  De kracht van motivatie
  Hermina Van Coillie

  In deze webcast focust Hermina op ‘high quality’-motivatie en geeft ze aan welke impact dit heeft op het welzijn van je medewerkers, hoe dit hun stress verlaagt en hoe je als leidinggevende of als medewerker jezelf en anderen duurzaam kan motiveren.

 • WOENSDAG 22/09: webcast
  Het belang van veerkracht
  Griet Deca

  In deze webcast deelt Griet Deca haar inzichten over stress en geeft ze tips rond stresspreventie die elke medewerker, leidinggevende en organisatie moet kennen. Verwacht je aan storytelling met een flinke portie humor!

DONDERDAG 23/09 - Online Debat (live)

Werkgeluk op de werkvloer: van mythe naar realiteit

VERPLICHTE INSCHRIJVING

De weg van theorie naar realiteit is niet altijd eenvoudig. Onze experten leggen uit hoe werkgeluk effectief realiseerbaar is op de werkvloer en snijden gevoelige onderwerpen aan zoals hybride werken, leadership en verschil in verwachtingen tussen verschillende generaties.

10 opleidingen rond het thema Welzijn