Bouw en studiebureaus

De bouw, de motor van onze economie! Met het energievraagstuk, nieuwe woonvormen en een veranderende mobiliteit is er aan uitdagingen in deze sector geen gebrek. Bouwen aan de wereld van morgen én aan je eigen loopbaan? Ontwikkel je skills en rol vlot in een job op de werf of in een studiebureau.

Twijfel je nog waarom je moet kiezen voor een opleiding bij Cevora? We hebben heel wat sterke argumenten, zoals professionele coaching. Ontdek hier al onze argumenten.

background section
Gert-Jan

Gert-Jan
BIM-modelleur

Van schrijnwerker tot BIM-modelleur

“Ik was nog geen twee jaar aan de slag als schrijnwerker, toen het besef begon te dagen dat ik er niet gelukkig van werd. Ik nam een drastische beslissing en besloot me om te scholen. Tussen architecten en ingenieurs moest ik met een middelbaar diploma op zak telkens boven de verwachtingen presteren. Maar soms haalt de underdog het.”


Lees het verhaal van Gert-Jan     Of bekijk alle testimonials

background section
Patrick

Kim van Peer
Calculator

Van verkoop naar bouw

“Ik heb twintig bewogen jaren achter de rug, op persoonlijk én professioneel vlak. Op een bepaald moment stelde ik mijn toekomst serieus in vraag. En nam ik een beslissing die mijn leven ingrijpend veranderde. In positieve zin, welteverstaan.”


Lees het verhaal van Kim     Of bekijk alle testimonials

background section

Bekijk ook deze opleidingen

 • Administratie

  Voor wie graag bezig is met talen, cijfers en klantcontact, liggen er mooie vooruitzichten.

 • IT

  Dé toekomstsector bij uitstek. Big data, digitalisering en databeveiliging worden de ruggengraat van elk bedrijf.

 • Niet gevonden wat je zocht?

  Geen opleiding gevonden die bij je past? Bekijk dan zeker onze andere opleidingen. We zijn er zeker van dat je in ons ruime aanbod iets vindt naar je zin.

Waarom kiezen voor onze opleidingen?

 • Onze opleidingen zijn gratis

  Als werkzoekende betaal je bij ons geen euro voor je opleiding. Dat komt omdat Cevora het vormingscentrum is van paritair comité 200, dat bijna 60.000 Belgische bedrijven groepeert. Samen financieren ze onze opleidingen.

 • Je behoudt je uitkering

  We werken samen met VDAB, Actiris en Forem. Omdat zij onze opleidingen erkennen, kan jij tijdens je opleiding én je stageperiode je werkloosheidsuitkering behouden. Dat scheelt.

 • Je kosten voor openbaar vervoer en kinderopvang worden vergoed

  Omdat niet elk opleidingscentrum op wandelafstand ligt, betalen we de kosten voor openbaar vervoer terug. Opvang nodig voor je kinderen terwijl jij je opleiding volgt? Ook dit kan worden vergoed.