background section

Opleidingen voor de autosector

Werk je in de autosector? Dan heb je recht op een Cevora-korting op opleidingen uit de catalogus van onze partners Educam, IAS, Gear en VAB Training & Consult.

Hoe je daarvan profiteert? Ontdek het hieronder!

Waarover kan ik bijleren?

In de catalogi hieronder vind je opleidingen over:

 • Sales & aftersales
 • Techniek en technologie
 • Veiligheid, preventie en welzijn
 • Financieel en administratief beheer
 • Organisatie en productie

Hoe neem ik deel?

Klik hieronder op de knop van de partner van jouw keuze voor meer info!

Opleidingen van hoge kwaliteit, met dank aan onze partners

Waarom wij kiezen voor bestaande sectorale opleidingen met naam en faam op de markt? Zodat jij je voordeel haalt uit kennis die nauw aansluit bij jouw dagelijkse job.

Bij Cevora houden we altijd de vinger aan de de pols: welke (r)evoluties vinden er plaats in jouw sector? Wat zijn jouw opleidingsnoden? Zo stellen we een opleidingsaanbod voor dat toegespitst is op jouw métier. Dat jou klaarmaakt voor de uitdagingen van vandaag en morgen.

De autosector is een uitstekend voorbeeld van een sector in beweging: de klimaatopwarming brengt duurzaamheid, circulariteit en de energietransitie naar het voorfront.

Veranderen = levenslang leren

Je weet het beter dan wie ook: mobiliteit maakt gigantische veranderingen door. De strategische keuzes in jouw sector logischerwijs evenzeer. De voorbereidingen zijn al jaren aan de gang. De veranderingen zijn diepgaand en gaan steeds sneller. Ze verplichten alle bedrijven en hun werknemers een uitzonderlijke weerbaarheid én een wil om steeds bij te leren.

 • Blog: revolutie in de autosector

  "Verkopers die zich vandaag aanpassen, plukken morgen de vruchten."

  Voor Erik Neefs van Innovative Automotive Services is er geen twijfel mogelijk: de verbrandingsmotor verdwijnt en binnenkort rijdt iedereen elektrisch.

  “Mobiliteit evolueert razendsnel. En dat heeft een grote impact op verkopers in de autosector.”

NIET GEVONDEN WAT JE ZOCHT?

Bekijk ook deze opleidingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.