background section

Onze docenten: stuk voor stuk experts in hun vakgebied

Onze docenten zijn zo mogelijk nóg nieuwsgieriger dan jij. Ze volgen de evoluties in hun vakgebied en delen met jou hun nieuwe inzichten en skills. In de vorm van theorie, maar vooral via praktische tips. Want van actief meedoen leer je zoveel meer.

Wat onze docenten jou te bieden hebben

 1. Als experten in hun vakgebied helpen onze docenten je om jouw kennis te verbreden. Dankzij hun professionele parcours putten ze uit een rijke bron aan ervaring.
 2. Onze docenten delen hun kennis en ervaring interactief en praktijkgericht, met voorbeelden uit het bedrijfsleven. Zo weet je perfect hoe jij de materie toepast in jouw werkomgeving.
 3. Heb je een vraag of twijfel? Onze docenten geven je graag persoonlijke feedback en beantwoorden jouw vragen – voor, tijdens en na de opleiding.

Maak kennis met onze docenten

 • Spreken in het openbaar

  Marianne Wagner

  Marianne Wagner geeft opleidingen ‘spreken in het openbaar’ bij Cevora. Maar haar passie en interesses reiken nog een pak verder.
 • HR & management

  Audrey Mouffe

  Mijn voornaamste rol als coach en docente? Mensen leren om hun emoties te beheersen door anders, rustiger en productiever te denken.
 • Sales

  Bart Gardeyn

  Na 30 jaar als verkoper besloot Bart Gardeyn het over een andere boeg te gooien. Vandaag geeft hij opleidingen sales bij Cevora.

Check onze Crash Courses!

In Crash Course krijg je in 1 minuut de beste tips van docenten over hun vakgebied. Wie eindigt het dichtst bij de minuut en is de Crash Course Master?

Ook Cevora-docent worden?

Wil jij ook mensen inspireren met jouw kennis en inzichten? Aarzel dan niet om je kandidaat te stellen en laat ons weten waarom jij als docent wil samenwerken met Cevora.