background section

Over ons

Onze werkwereld is constant in beweging. Opleidingen zijn dan ook cruciaal om wendbaar te blijven in die snel veranderende omgeving. Want wie leert, die groeit. Als mens en als professional. Als werkgever, medewerker of werkzoekende.

Samen zijn we benieuwd naar wat morgen brengt. En bereiden we ons voor.

Ons motto?

Samen leren en groeien.

Alles vooraf betaald

Wist je trouwens dat onze opleidingen kosteloos zijn?

Dat hebben we te danken aan de meer dan 60.000 bedrijven en 500.000 werknemers uit paritair comité (PC) 200. In 1990 besloten de sociale partners dat het efficiënt en solidair zou zijn om opleidingen collectief te organiseren. Want als iedereen samenlegt, heeft ook de kleinste kmo toegang tot opleidingen en premies.

Zo gezegd, zo gedaan. Sindsdien financieren de bedrijven en werknemers een organisatie gespecialiseerd in opleidingen. En die organisatie is – je raadt het al – Cevora.

Onze Raad van Bestuur

Cevora vzw wordt paritair beheerd door de sociale partners van het APCB: ACLVB-CGSLB, BBTK-SETCa, ACV Puls, CNE, VBO-FEB en de hierbij aangesloten federaties, UNIZO en UCM.

 

            

Sustainability

Wij zijn actief lid van The Shift

Logo The Shift

Zo maken we deel uit van een community van uiteenlopende organisaties met een gemeenschappelijk doel:
streven naar een duurzamere economie en samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.