Events

Leren en groeien, dat doe je ook door deel te nemen aan de talrijke events die wij organiseren of ondersteunen.

Je doet er inspiratie op én je krijgt er praktische tips, learnings en insights van experts. Het is bovendien de ideale plaats om te netwerken met andere deelnemers (en met ons, de medewerkers van Cevora!).

Tot snel!

PS: Wist je dat onze events op uitnodiging zijn en er dus geen extra kost is voor jou? Onze events zijn exclusief voor bedienden die vallen onder het paritair comité 200. Dat zie je op je loonbrief. Of vraag het aan je hr-dienst.
background section

Herbeleef onze events

8 juni '23: Career Coach Day

Op 8 juni nodigden we al onze Career Coaches uit op de ondertussen welbekende Career Coach Day.

Op het programma: een keynote, originele workshops en een debat met bedrijven en onze partners. Tel daarbij de leuke sfeer en de ‘rush’ van elkaar allemaal samen terug te zien in een fijne setting en je krijgt een schitterende dag.

Oordeel zelf!

14 oktober '22: Cevora Academy Talks - Motivation Unlimited

Op 14 oktober 2022 vonde de 2e editie van de Cevora Academy Talks: een inspiratiedag voor al onze ambassadeurs. Met een ondertussen legendarische keynote door Sabine Appelmans en tal van workshops in lijn met het thema van de dag: motivatie.

Werk je als docent of career coach voor Cevora? Houd vrijdag 20 oktober 2023 vrij in je agenda voor de volgende Academy Talks!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.