background section

Over ons

Onze werkwereld is constant in beweging. Opleidingen zijn dan ook cruciaal om wendbaar te blijven in die snel veranderende omgeving. Want wie leert, die groeit. Als mens en als professional. Als werkgever, medewerker of werkzoekende.

Samen zijn we benieuwd naar wat morgen brengt. En bereiden we ons voor.

Ons motto?

Samen leren en groeien.

Alles vooraf betaald

Wist je trouwens dat onze opleidingen kosteloos zijn?

Dat hebben we te danken aan de meer dan 60.000 bedrijven en 500.000 werknemers uit paritair comité (PC) 200. In 1990 besloten de sociale partners dat het efficiënt en solidair zou zijn om opleidingen collectief te organiseren. Want als iedereen samenlegt, heeft ook de kleinste kmo toegang tot opleidingen en premies.

Zo gezegd, zo gedaan. Sindsdien financieren de bedrijven en werknemers een organisatie gespecialiseerd in opleidingen. En die organisatie is – je raadt het al – Cevora.

Onze Raad van Bestuur

Cevora vzw wordt paritair beheerd door de sociale partners van het APCB: ACLVB-CGSLB, BBTK-SETCa, ACV Puls, CNE, VBO-FEB en de hierbij aangesloten federaties, UNIZO en UCM.

 

            

Jaarverslag 2022: wie leert, die blijft

Bijleren is een voorwaarde om te overleven in de werkwereld.

Ontdek het jaarverslag

Sectoren PC 200: facts & figures

Benieuwd wat de oudste, jongste, meest vrouwelijke en meest mannelijke sectoren zijn in het paritair comité 200? Wat de grootste bedrijven zijn en hoeveel kmo's er zijn?

  • Onze vacatures

    Warme collega's, afwisselend werk, extralegale voordelen: iets voor jou?

  • Sustainability

    Wij zijn actief lid van The Shift

    Logo The Shift

    Dat is een community van organisaties met één doel: streven naar een duurzamere economie en samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.