Advies op maat? Onze Customer Succes Managers staan voor je klaar. Maak hier je online afspraak.

Zorg dat je bedienden mee blijven met onze diensten voor bedrijven

Hoe groter de skillset van je medewerkers, hoe groter het groeipotentieel van je bedrijf. Investeer daarom in mensen. Met een opleiding of met een van de talrijke andere opties om je medewerkers – en dus ook je bedrijf – werksterker te maken.

Dit zijn onze (vaak kosteloze) diensten voor jouw bedrijf, PC 200 of niet.

Kosteloos, zeg je? Voor PC 200- en andere bedrijven?

Opleidingen voor je medewerkers

Een medewerker een opleiding laten volgen over duurzaamheid, digitale skills of een ander afgebakend thema? Bij Cevora vind je een breed gamma aan toekomstgerichte opleidingen.

background section

Onmisbare financiële boosters voor je leercultuur

Opleidingspremies

Een Cevora-opleiding is sowieso kosteloos. Maar ook voor andere opleidingen kan je bij ons premies aanvragen. Laat die kans dan ook niet liggen!

 

De juiste mensen op de juiste plek

Je bedrijf is maar zo sterk als de mensen die er werken. Investeer dus in de kwaliteiten van je medewerkers of zoek gericht naar versterking. Wij helpen je in beide gevallen.

  • Duaal leren

    Praktijk toepassen in jouw bedrijf en theorie leren op school. Dat is de filosofie van duaal leren. Wil je jouw passie en kennis delen met leerlingen uit het Nederlandstalig secundair onderwijs? Duaal leren is dan echt iets voor jou!

  • JobFit

    Help je medewerkers hun talenten te ontwikkelen met deze interactieve workshops. Het resultaat? Meer werkgeluk voor hen, flexibelere inzetbaarheid in jouw bedrijf.

  • Outplacementbegeleiding

    Kan je niet anders dan een medewerker te laten gaan? Dan ben je in sommige gevallen verplicht om outplacementbegeleiding te voorzien. Maar geen nood: wij assisteren je daarbij.

Nog vragen?

Je vindt het antwoord ongetwijfeld tussen onze veelgestelde vragen (FAQ).