Jouw leerervaring bij Cevora

Bijleren heeft pas zin als je erdoor groeit. Daarom staat impact – op je job én je loopbaan – altijd centraal in jouw leerervaring bij Cevora.

Of je nu werknemer of werkzoekende bent: je opleiding steunt op 6 basisprincipes.

Onze leerexperts toetsen alle opleidingen af aan deze principes met het oog op een maximale impact voor jou. Zo werk jij vandaag aan vaardigheden die je ook morgen kan gebruiken.

Een positief effect op de werkvloer of in je zoektocht naar een job: dat is het streefdoel!

Waarom organiseert Cevora opleidingen, en voor wie?

6 principes voor maximale impact

Focus icon

1. Focus op jou

Jij bent de regisseur van je leerproces. Je gaat samen met je docent en medecursisten op zoek naar oplossingen voor jouw uitdagingen.

Met aangepast leermateriaal, gevarieerde leeractiviteiten en persoonlijke feedback staat jouw leerervaring altijd centraal tijdens je opleiding.

Doelen icon

2. Duidelijke doelen

De inhoud en doelen van je opleiding zijn zonneklaar: je vindt ze op de opleidingsfiche. Zo begrijp je het nut van elke opleiding en weet je welke het best aansluit bij jouw noden.

Resultaten icon

3. Concrete resultaten

Wat je leert, pas je ook meteen toe in de praktijk. Op een case uit je eigen (werk)omgeving, bijvoorbeeld. Of via een gedetailleerd actieplan. Zo wordt de impact meetbaar én voelbaar in jouw (werk)situatie.

Collaboratief icon

4. Collaboratief leren

Of je nu een online of klassikale opleiding kiest: je hebt altijd een gezamenlijk leermoment met een groep leergierige medecursisten. Zo wissel je van gedachten wisselen, leer je uit de ervaring van anderen en vind je samen oplossingen voor reële vraagstukken.

Digitaal icon

5. Digitaal verrijkt

Padlet, Miro, Kahoot … Er bestaan zoveel fantastische digitale leertools. Bij Cevora gebruik je ze om je leerdoelen te behalen.

Je lesmateriaal vind je terug op je digitale leerplatform Karibu. Daar ga je aan de slag om je verder in het onderwerp te verdiepen – in je eigen tempo. Handig!

Engagement icon

6. Engagement

Je gaat via duidelijke instructies aan de slag op basis van je eigen voorkennis. Je docent ondersteunt je om je leerproces te evalueren en bij te sturen. Zo blijf je van start tot finish betrokken en ben je altijd eigenaar van je leerproces.

Je doelen bereiken met de Cevora-leerervaring?

Als werknemer

Een opleiding volgen over duurzaamheid, digitale skills of een ander afgebakend thema? Hier vind je een breed gamma aan toekomstgerichte opleidingen.

Ontdek onze opleidingen voor werknemers

Als werkzoekende

Onze opleidingen zijn praktijkgericht en worden altijd gecombineerd met een stage. En je wordt professioneel gecoacht. Zo vindt 3 op de 4 werkzoekenden een bediendejob na een Cevora-opleiding.

Ontdek onze opleidingen voor werkzoekenden

Docent image

Je docent waakt over je leerervaring

Onze docenten zijn stuk voor stuk experten in hun vakgebied. Maar ze zijn ook de bewakers van jouw leerervaring.

Hun missie? Er mee voor zorgen dat jij jouw doelen bereikt.

Maak kennis met je docent

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in