Een knelpuntberoep?
Een interessante jobkans!

Wist je dat jij misschien wel het perfecte profiel hebt voor een knelpuntberoep?

Vergroot je mogelijkheden, en dus ook je kans op een job die bij je past, met een van onze gratis opleidingen en onze begeleiding voor werkzoekenden!

Vind je gratis opleiding

Wat is een knelpuntberoep?

Een knelpuntberoep is een beroep waarvoor er meer vacatures dan gekwalificeerde werknemers zijn. Voor bepaalde functies vinden werkgevers maar moeilijk voldoende kandidaten om de vacatures in te vullen. Kansen genoeg dus, voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe professionele uitdaging!

Cevora zet actief in op knelpuntberoepen!

Cevora biedt werkzoekenden opleidingen aan die aansluiten bij de aanwervings- en personeelsbehoeften van bedrijven in paritair comité 200. Onze catalogus met opleidingen wordt ook regelmatig geüpdatet in functie van de lijst van knelpuntberoepen van de VDAB, Actiris en de Forem.

Op zoek naar een job? Ontdek voor welke beroepen er mensen worden gezocht!

Knelpuntberoepen bieden een uitgelezen kans om boeiende beroepen te ontdekken waarvoor de tewerkstellingskansen na het afronden van een opleiding behoorlijk groot zijn. Check onze opleidingscatalogus en bouw aan je professionele toekomst met de steun en begeleiding van Cevora.

Wist je dat 79% van alle werkzoekenden die in 2021 begeleid werden door de experts van Cevora een job of een stageplaats gevonden heeft?

Lees hier de getuigenissen van enkele voormalige deelnemers die een bediendejob vonden dankzij de begeleiding van een Career Coach van Cevora.

De IT- en bouwsector zijn dringend op zoek naar versterking!

Sommige sectoren vinden moeilijker mensen dan andere. Denk bijvoorbeeld aan de IT- en de bouwsector. Maar laat je niet misleiden: deze beroepen zijn voor iedereen!

Interesse? Ontdek onze opleidingen:

naar de IT-beroepen

naar de beroepen in de bouwsector

Waarom onze opleidingen volgen?

  • Alle opleidingen zijn gratis.
  • Je behoudt je uitkering.
  • Reken op een groot netwerk aan potentiële werkgevers.

Ontdek nog meer redenen

Getuigenissen

Ze gaven hun carrière een boost, vonden opnieuw motivatie en een job als werknemer dankzij een gratis opleiding van Cevora. Deze voormalige werkzoekenden delen hun ervaringen over de weg die ze aflegden.

Lees hun verhalen

Laat je begeleiden

Onze unieke troef? Gedurende het hele traject staat een Career Coach je met raad en daad bij en begeleidt je in je professionele traject.

Ontdek onze professionele begeleiding