Wat maakt onze opleidingen voor werkzoekenden zo interessant?

Alle opleidingen zijn gratis

Cevora is het vormingscentrum van paritair comité 200, dat bijna 60.000 bedrijven en 500.000 werknemers telt in België. Met een stukje van hun jaarlijkse bijdrage financieren zij, samen met alle sociale partners, onze opleidingen. En dat zowel voor werknemers als werkzoekenden. Het resultaat? Onze opleidingen zijn voor jou volledig gratis.


Ontdek de opleidingen

Volg je opleiding overdag

Je volgt je opleiding 5 dagen per week, telkens van 9 u. tot 16 u. of 16.30 u. We richten ons specifiek op mensen die voltijds werkloos zijn (ingeschreven bij VDAB, Actiris of Forem), zodat zij hun dag kunnen vullen met het volgen van een opleiding.

Behoud je uitkering tijdens je opleiding

Voor onze opleidingen voor werkzoekenden werken we samen met VDAB, Actiris en Forem. Omdat zij onze opleidingen erkennen, kan je je uitkering behouden tijdens de opleiding en de stageperiode.

Je kosten voor openbaar vervoer en kinderopvang worden vergoed

Voor onze opleidingen voor werkzoekenden werken we samen met VDAB, Actiris en Forem. Omdat zij onze opleidingen erkennen, worden ook je kosten voor openbaar vervoer en kinderopvang vergoed.

Vind makkelijker een job dankzij een groot netwerk

Cevora wordt gefinancierd door 60.000 bedrijven in paritair comité 200. Als je bij ons een opleiding volgt, kom je dus terecht in een groot bedrijvennetwerk. Daar kan je dan beroep op doen om de juiste stageplek of job te vinden.

Reken op begeleiding van je Career Coach

Tijdens de infosessie voor je opleiding ontmoet je je Career Coach. Die vertelt je meer over de opleiding en je nieuwe carrièrepad. Tijdens de opleiding zal je samen met je Career Coach oefenen op sollicitatiegesprekken en werken aan je soft skills, cv, motivatiebrief, LinkedInprofiel … Zo verhoog je je kansen op een stage of job.

Meer over onze begeleiding

Dankzij de opleiding vind je snel een nieuwe job

Voor ons opleidingsaanbod baseren we ons op de noden van de bedrijven in paritair comité 200. Dat helpt jou om snel een nieuwe job te vinden. Je combineert je opleiding van 3 tot 9 maanden ook met een stage van 6 weken. Zo zet je alle theorie meteen om in praktijk. En dat werkt: 3 op de 4 werkzoekenden die bij ons een opleiding volgen, vinden namelijk een job als bediende.

Ontdek de opleidingen

Vind de opleiding die bij jou past

Cevora heeft een uitgebreid aanbod aan gratis opleidingen in 8 sectoren.

Ontdek onze sectoren

Getuigenissen

Ze gaven hun carrière een boost, vonden opnieuw motivatie en een job als werknemer dankzij een gratis opleiding van Cevora. Deze voormalige werkzoekenden delen hun ervaringen over de weg die ze aflegden.

Lees hun verhalen

Stappenplan

Ontdek in 5 stappen het traject naar je nieuwe bediendejob.

Ontdek hoe het werkt