In 5 stappen naar je nieuwe job


Wil je graag aan de slag als bediende? Ben je bereid om bij te leren of je om te scholen? Dan is een traject bij Cevora iets voor jou!

 1. Kies je gratis opleiding
  Kies een opleiding uit onze 8 sectoren. Je bent werkzoekende en je wil er echt voor gaan. We leggen de drempel laag, maar de lat voor motivatie hoog!
 2. De infosessie
  Een heel belangrijk moment. Tijdens de informatiesessie leggen we de inhoud en modules uit, en bekijken we de administratieve en logistieke aspecten. We bespreken je professionele traject en kijken naar jouw bagage en je motivatie voor de opleiding.
 3. De opleiding
  Kom je in aanmerking, dan start je in een voltijdse opleiding voor een sectorspecifieke job. Je career coach volgt je tijdens het hele traject van de opleiding. Zo werkt hij/zij o.a. samen met jou aan je ‘soft skills’ en begeleidt je met het vinden van een stageplaats en nieuwe job.
 4. Stage in een bedrijf
  De opleiding met succes afgerond? Dan ga je gedurende 6 weken in een bedrijf aan de slag als stagiair. Zo breng je de opleiding meteen in de praktijk.
 5. Een vast contract
  Stage goed verlopen? 3 op de 4 van onze cursisten starten in een bediendejob na een opleiding van Cevora. In veel gevallen krijg je zelfs op je stageplaats een contract aangeboden. Logisch, want ze weten wat je waard bent!

Iets voor jou?

 • Je bent voltijds werkzoekend en wilt in enkele maanden een nieuw beroep aanleren.
 • Wij selecteren kandidaten op basis van kwaliteiten en vaardigheden. Ongeacht geslacht, afkomst, leeftijd, handicap of gezinssituatie. Motivatie en doorzettingsvermogen, daar is het ons om te doen.

Ontdek de opleidingen

Vind de opleiding die bij jou past

We bieden gratis opleidingen aan in acht sectoren.

Ontdek onze sectoren

Waarom onze opleidingen volgen?

 • Alle opleidingen zijn gratis.
 • Je behoudt je uitkering.
 • Reken op een groot netwerk aan potentiële werkgevers.

Ontdek nog meer redenen

Laat je begeleiden

Onze unieke troef? Gedurende het hele traject staat een Career Coach je met raad en daad bij en begeleidt je in je professionele traject.

Ontdek onze professionele begeleiding