Welkom bij Cevora, jouw opleidingspartner!

Een eigen onderneming starten: een grote stap waar heel wat bij komt kijken. Jij hebt die stap gezet. Proficiat en welkom!

Want nu je bedienden in dienst hebt, maak je deel uit van het paritair comitĂ© 200. En daar zijn heel wat voordelen aan verbonden. Zo bieden we jou en je medewerkers meer dan 300 gratis opleidingen en helpen we je ook met pr​emies, stageplaatsen en outplacement.

Want je wil natuurlijk een werkplek zijn waar mensen kunnen groeien. En daarvoor zijn opleidingen essentieel. Ze geven je medewerkers de kans om de nodige competenties te ontwikkelen, zodat jij en je bedrijf wendbaar en weerbaar blijven.

Wil je graag samen bekijken hoe we jou en je collega’s het best vooruit kunnen helpen? Boek hieronder een online afspraak en ontdek wat Cevora voor jou kan doen.

Boek een online afspraak

​

Hoe wij je helpen

Je hoeft niet te betalen

Onze opleidingen zijn kosteloos omdat ze voorafbetaald zijn door jou en je collega’s van het paritair comité (PC) 200, en ook alle sociale partners.

Hoe werkt dat?

Kies uit meer dan 300 opleidingen

Excel, Frans, digitale marketing, welzijn, … of een topic dat eigen is aan jouw sector? Bij ons vind je de opleiding die je vooruithelpt.

Vind je opleiding

Krijg premies

Ook als je bij een andere organisatie dan Cevora bijleert, helpen we je graag met financiële steun.

Vind je opleidingspremie

Onze opleidingen: je merkt het verschil meteen

Bijleren heeft enkel zin als het je vooruithelpt. Dit is onze garantie voor een leerervaring met impact:

Relevante thema's

Onmiddellijk toepasbare kennis

De juiste leermethode met aangepaste inhoud

Ervaren docenten

Praktijkgericht

Interactief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.

Schrijf je in