background sectionbackground section

JobFit:
zet in op de ontwikkeling en oriëntering van je medewerkers

Het coachingsprogramma JobFit maakt je medewerkers bewust van hun sterktes, mogelijkheden en interesses. Zo ontdekken ze welk werk écht bij hen past en blijven ze op een duurzame manier inzetbaar in je bedrijf.

JobFit is een pilootproject waarvoor Cevora samenwerkt met Travvant. Zij verzorgen de begeleiding en de praktische organisatie van het coachingsprogramma. De plaatsen zijn gelimiteerd. Ontdek wat JobFit voor jouw bedrijf kan betekenen!

Travvant

Contacteer ons

Duurzaam inzetbaar op het werk

Onze wereld verandert constant en het afgelopen jaar werd de arbeidsmarkt stevig door elkaar geschud. Al die veranderingen, samen met technologische evoluties, vragen om een grote wendbaarheid. Zowel van bedrijven als van hun medewerkers, die soms de inhoud van hun job zagen veranderen. Maar deze veranderingen brengen ook kansen met zich mee: om te groeien, om zich te heroriënteren en om te ontdekken wat we echt willen in onze job.

Werknemers van PC200-bedrijven kunnen deelnemen aan het gratis coachingsprogramma JobFit. Door de talenten en de werkpunten van medewerkers in kaart te brengen, geven we hen de tools om veerkrachtig om te gaan met veranderingen in hun werkomgeving. En om meer betekenis te vinden in hun functie. Zo blijven ze duurzaam inzetbaar. En laat dat nu net de sleutel zijn tot gemotiveerde, gelukkige én productieve medewerkers!

Keuze uit 2 programma’s

De 2 programma’s worden begeleid door de JobFit coaches en de opleidingsadviseurs van Cevora. De groepen bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Allemaal medewerkers van PC200-bedrijven, ongeacht hun sector, statuut of functie.

Waar & wanneer?

De coachingsessies gaan door in de door jou gekozen provincie en locatie. De datum kan je per locatie terugvinden op onze locatiemap naast het contactformulier.


Ontdek de locaties
background section
 • JobFit Start

  Zelfonderzoek en doelen bepalen
  Duur: 8 uur op 3 weken

  Medewerkers maken kennis met het ‘Huis van Werkvermogen’: wat is het en waarom is het belangrijk? Ze doen ook een diepgaande zelfanalyse. Aan het eind van deze module kennen ze hun talenten, vaardigheden en sterktes, en daarnaast ook hun ontwikkelingspunten en hun persoonlijke en belangrijke randvoorwaarden. Ze weten ook hoe ze zich verder kunnen ontwikkelen dankzij een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en een zeer pragmatisch en direct toepasbaar persoonlijk activiteitenplan (PAP).


  Programma

  • 2 collectieve workshops van 4 uur (live)
   Persoonlijke ‘Huis van Werkvermogen’, diepgaande zelfanalyse, opmaken van een persoonlijk competentieprofiel en ontwikkelingsplan in het kader van duurzame inzetbaarheid
  • 1 uur individueel opleidingsadvies van Cevora, na de workshop (online)

  Wil je meer info of je medewerker(s) inschrijven?

 • JobFit Evolution

  Ontwikkeling op lange termijn
  Duur: 11 uur op 6 weken

  De inhoud van de workshops is dezelfde als die van JobFit Start, maar medewerkers krijgen 3 uur extra individuele begeleiding en verdieping van onze coach. Die neemt het ‘Huis van Werkvermogen’ en het POP als vertrekpunt om de doelen concreet te maken en volledig gepersonaliseerd te ondersteunen. Aan het eind van deze module hebben medewerkers een persoonlijk ontwikkelingsplan met korte- en langetermijnperspectieven, ook met het oog op levenslang leren en beschikken zij over de nodige handvaten om dit ook waar te maken en om te zetten in de praktijk.


  Programma

  • 2 collectieve workshops van 4 uur (live)
   Persoonlijke ‘Huis van Werkvermogen’, diepgaande zelfanalyse, opmaken van een persoonlijk competentieprofiel en ontwikkelingsplan in het kader van duurzame inzetbaarheid
  • 1 uur individueel opleidingsadvies van Cevora, na de workshop (online)
  • 3 uur extra individuele coaching (live of online)
   In het kader van competentieversterkende coaching en personal development

  Wil je meer info of je medewerker(s) inschrijven?

Hoe helpt JobFit je bedrijf?

 • Beheren en ontwikkelen van eigen talenten en inzetten op interne loopbanen, horizontaal en verticaal
 • De juiste persoon op de juiste plaats in de organisatie
 • Vergroten en versterken van de inzetbaarheid en mogelijkheden van medewerkers
 • Stimuleren van ownership over de eigen loopbaan bij de medewerkers
 • Maximale wendbaarheid van de organisatie en de medewerker
 • Investeren in identificatie, well-being en duurzame tewerkstelling
 • Opzetten en bewerkstelligen van een goed ‘Huis van Werkgeversvermogen’

Hoe helpt JobFit je medewerker(s)?

 • Ownership over de eigen loopbaan
 • Verhogen van veerkracht, wendbaarheid en employability
 • Kennis van een goed ‘Huis van Werkvermogen’
 • Competentiepaspoort en gepersonaliseerd developmentplan
 • Gerichte en gepersonaliseerde toekomstperspectieven

Wil je meer info of je medewerker(s) inschrijven?


Contacteer ons

Kostprijs

JobFit is gratis voor alle medewerkers van PC200-bedrijven. Ontdek waarom.

Heb je nog vragen?

Wil je één of meerdere medewerkers inschrijven? Wil je JobFit met een volledig team volgen? Of heb je een andere vraag? De JobFit coaches staan voor je klaar!


Contacteer ons

Veelgestelde vragen

Wie kan de medewerker inschrijven?

De hr-, financieel of algemeen verantwoordelijke kan meerdere medewerkers inschrijven voor het coachingsprogramma JobFit door het contactformulier in te vullen.

Hoe en door wie word ik gecontacteerd om de inschrijving af te ronden?

Nadat je het contactformulier ingevuld hebt, zal een JobFit coach in jouw buurt je binnen de 2 werkdagen telefonisch contacteren. Om extra informatie te geven en/of je plaatsen te reserveren.

Wordt de gedeelde informatie tijdens de coachingsessies gedeeld met de werkgever?

De deelnemers kunnen vertrouwen op confidentialiteit. Er wordt enkel informatie gedeeld die deelnemers wensen te delen en in onderling overleg tussen deelnemer en werkgever.

Is er een maximumaantal deelnemers per bedrijf?

Ja, er is een beperking in het aantal deelnemers per bedrijf in functie van de grootte van het bedrijf. De groepen die het JobFit programma volgen, bestaan uit maximaal 12 deelnemers. Allemaal medewerkers van PC200-bedrijven, ongeacht hun sector, statuut of functie.

Wanneer start het programma?

De pilootfase van het JobFit programma is in het najaar van 2021 gestart. Op de locatiemap, naast het contactformulier, kan je, per provincie, de verschillende opstartdata terugvinden.

JobFit is een pilootproject van Cevora en Travvant. Eind maart 2022 voorzien we een evaluatie van dit programma.

Waar gaan de livesessies door?

De livesessies gaan door in de door jou gekozen provincie (zie locatiemap, naast het contactformulier).

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.