background section

Le marketing digital : quelles clés pour développer vos compétences ?

Cédric Cauderlier

Opgelet: deze webcast is volledig Franstalig


 • Format

  Webcast

 • Datum

  11 mei 2021

 • Tijdstip

  11:30

 • Duur

  20 min.

 • Taal

  Frans

 • Thema

  Digital marketing

Over deze Learning Snack

Vandaag vragen heel wat functies een beter inzicht in digitale kwesties: HR, Sales, Marketing, Management ... Onze geëvolueerde maatschappij en de veranderingen in het consumentengedrag hebben ervoor gezorgd dat de verwachtingen van de consument dagelijks moeten worden geëvolueerd, of het nu gaat om de merken die ze consumeren of de bedrijven waarvoor ze werken. Een beter inzicht in deze veranderingen zal je in staat stellen om de juiste keuzes te maken binnnen jouw professionele projecten.
Ontdek wat internetgebruikers vandaag en morgen verwachten en wat hen motiveert, maar ook hoe je hen op een slimme manier kunt benaderen.
Deze sessie geeft je alle sleutels in handen om jezelf in de plaats te stellen van de ‘internauten’.

Over Cédric Cauderlier

Cédric Cauderlier werkt al meer dan 15 jaar in de digitale wereld en heeft al heel wat bedrijven geholpen in het bepalen van hun digitale rol.
Na zijn periode als Head of Digital bij Danone, richtte hij het bureau voor digitale strategie Mountain View op, om bedrijven bij te staan bij het ontwikkelen van hun digitale strategie.

LinkedIn-profiel van Cédric Cauderlier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van opleidingen op jouw maat, blog-artikels over de nieuwste trends, events die je netwerk boosten en tips die je carrière vooruithelpen.